Kirjakauppa Gezeliuksen maksutavat


Maksu pankkipainikkeilla

Käytössäsi on useimpien pankkien verkkomaksupainikkeet sekä Mash Oy:n (Euroloan) ja Collector Bank AB:n lasku- ja osamaksuvaihtoehdot. Nämä maksutavat ovat verkkokauppa-alustan toimittajan Finqu Oy:n FinquPay-palvelupaketissa, jossa maksunvälittäjänä toimii Verifone Finland Oy. Verifone (ent. Point) on turvallinen maksunvälityspalvelu, joka välittää maksusi kauppiaalle. Verifone on toimittanut yli 29 miljoonaa maksupäätettä ja  asentanut yli 20 000 sähköisen kaupankäynnin ratkaisua ympäri maailmaa. Verifone-konsernissa työskentelee 5600 työntekijää 150 maassa.


Maksu laskulla yhteisöille ja yksityisille

Laskulla myymme niin yksityisille kuin seurakunnille, yrityksille, yhdistyksille ja muille rekisteröidyille yhteisöille. Lasku tulee yhteisöille verkkolaskuna, kirjatoimituksen mukana postissa tai pyydettynä erilliseen laskutusosoitteeseen. Maksuaikaa on 10 päivää tilauspäivästä alkaen. Erääntyneiden laskujen perinnästä huolehtii Axactor Finland Oy (ent. Suomen Perintätoimisto Oy). Postikulut peritään niissä tapauksissa, joissa tilaus on tapahtunut erillisen tarjouksen perusteella suuremmasta kirjaerästä.

Yksityishenkilö voi ostaa verkkokaupassa Mash Oy:n (Euroloan) ja Collector Bank AB:n laskulla tai osamaksulla. Mashin laskussa on osamaksuvaihtoehto, vaikka se ei näy verkkokaupan maksutavoissa. Mash-laskun maksuaika on 45 vrk.


Maksu etukäteen yrityksen tilille

Voit maksaa tilauksesi myös etukäteen yrityksen tilille FI4955003920169123 OKOYFIHH.

Maksun jälkeen voit tehdä tilauksen verkkokaupassa normaalisti ja valita maksutavaksi tämän vaihtoehdon. Lähetämme tuotteet, kun maksu näkyy tilillämme.