Uuden testamentin selitysteos I-III; toim. Mannermaa (Ant.)
Uuden testamentin selitysteos I-III; toim. Mannermaa (Ant.) Uuden testamentin selitysteos I-III; toim. Mannermaa (Ant.) Uuden testamentin selitysteos I-III; toim. Mannermaa (Ant.) Uuden testamentin selitysteos I-III; toim. Mannermaa (Ant.)

Uuden testamentin selitysteos I-III; toim. Mannermaa (Ant.)

Postimaksu sisältyy hintaan.

39,50 €
Sisältää alv. 0.00 %

Uuden testamentin selitysteos I-III. Toim. J.A. Mannermaa, Eero Hyvärinen ja G.A. Heman. WSOY 1919-1929.


Kolmiosainen selitysteossarja Uudesta testamentista. Ensimmäinen osa käsittää neljä evankeliumia (sisältää myös jakson Evankeliumien sisällys aikajärjestyksessä), toinen osa Apostolien teot ja Paavalin kirjeet Roomalaiskirjeestä Kolossalaiskirjeeseen ja kolmas osa loput Uuden testamentin kirjoista. Kolmanteen osaan sisältyy myös jakso "Paavali, maailmantilanne, mies ja työ" sekä "Uuden testamentin tekstilähteet".


Vaikka kirjasarja on vanha ja sen jälkeen on julkaistu uudempaakin Uuden testamentin kommentaarikirjallisuutta, täydentävät teokset UT:n tuntemusta ja valottavat, miten ennen on UT:ia tulkittu.
Uuden testamentin selitysteos I-III. Toim. J.A. Mannermaa, Eero Hyvärinen ja G.A. Heman. WSOY 1919-1929. Sivumäärät: 666 + 678 + 568. Kovakantiset, sidotut, kuntoluokka K3. Kolmas kirja on ulkonäöltään vähän erilaisempi kuin kaksi ensimmäistä eli se lienee peräisin eri "painoskerrasta", sisältö on kuitenkin ok.

Arvostelut 0 arvostelua