Koskenlaskijana työelämässä; Laukka-Sinisalo (Ant.)
Koskenlaskijana työelämässä; Laukka-Sinisalo (Ant.)

Koskenlaskijana työelämässä; Laukka-Sinisalo (Ant.)

Postimaksu sisältyy hintaan.

8,75 €
17,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 0.00 %

Koskenlaskijana työelämässä eli mitä tietoyhteiskunta on ja kuinka tieto syntyy. Tekijä: Hilkka Laukka-Sinisalo. Otava. 1999.


Kirja on tarkoitettu työelämässä oleville ja sinne pyrkiville. Se on kirja tulevaisuudesta, jonka toteutuminen on jo alkanut. Maaston peruspiirteiden tuntemus on tärkeää. Se auttaa huomaamaan, mihin todellisuudessa kannattaa reagoida ja mihin panostaa.


Haaveilemme turvallisista, vakituisista työpaikoista. Todellisuus on toisenlainen. Tietoyhteiskunnalle turvallinen jatkuvuus on vierasta, elinikäinen työpaikka käsittämätön asia. Tietoyhteiskunnan työ on luonteeltaan muuttuvaa, pettävää, vaativaa ja ahnetta. Joudumme miettimään, miten uudenmalliset työsuhteet voisivat parhaiten toimia vanhanmallisessa maailmassa, kuinka työttömyyden voisi varmistaa pelkäksi välivaiheeksi ja siirtymäksi uuteen, miten kiihkeintä uravaihettaan elävä voi varmistaa jaksamisensa. Millä keinoin voimme kasvattaa ja syventää ammattitaitoamme?Koskenlaskijana työelämässä eli mitä tietoyhteiskunta on ja kuinka tieto syntyy. Tekijä: Hilkka Laukka-Sinisalo. Otava. 1999. Sivumäärä: 252. Sidottu, kovakantinen, kuntoluokka K3, sisältää alleviivauksia.