Johtajan ja johtamisen psykologiasta; Lönnqvist (Ant.)
Johtajan ja johtamisen psykologiasta; Lönnqvist (Ant.)

Johtajan ja johtamisen psykologiasta; Lönnqvist (Ant.)

Postimaksu sisältyy hintaan.

17,90 €
Sisältää alv. 0.00 %

Johtajan ja johtamisen psykologiasta. Kohti parempaa ihmisten johtamista. Tekijä: Jouko Lönnqvist. Edita. 4. painos. 2007.


Ihmisten ymmärtäminen työyhteisön jäseninä kuuluu jokaisen esimiehen perustaitoihin. Johtajan on ymmärrettävä myös organisaation perustehtävän ja kehittämisen monet haasteet. Selkeät tavoitteet, myönteinen ilmapiiri ja luottamus ihmisten kyvykkyyteen ovat menestyksellisen johtamisen peruspilareita.

Työyhteisön dynamiikan ymmärtämisessä riittää haasteita jokaiselle. Johtajan henkilökohtaiset ominaisuudet - vahvuudet ja rajoitukset - tulevat esille erityisesti paineen alla. Työssä jaksaminen edellyttää johtajalta haasteiden suhteuttamista käytettävissä oleviin voimavaroihin, priorisointia, ammattitaitoa ja erityisesti jatkuvaa valmiutta oppia omista kokemuksista. Kirjoittaja on professori.
Johtajan ja johtamisen psykologiasta. Kohti parempaa ihmisten johtamista. Tekijä: Jouko Lönnqvist. Edita. 4. painos. 2007. Sivumäärä: 141. Nidottu, pehmeäkantinen kuntoluokka K3, sisältää alleviivauksia.