Hullut johtajat; Åhman (Ant.)
Hullut johtajat; Åhman (Ant.)

Hullut johtajat; Åhman (Ant.)

Postimaksu sisältyy hintaan.

9,95 €
19,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 0.00 %

Hullut johtajat ja mitä ihmismielestä kannattaa tietää. Tekijä: Helena Åhman. Kirjapaja. 2008.


Ihminen on omituinen otus. Johtajat ovat vielä hullumpia, johtoryhmistä puhumattakaan. Parhaimmillaan johtajat ovat uutta luovia hulluja, pahimmillaan vallanhaluisia narsisteja. Yhtä kaikki: mielenkiintoisia.

Muuttuva maailma vaatii uutta johtamista, jossa ihmismieltä on ymmärrettävä paremmin - niin omaansa kuin toistenkin. Hyvä johtaja on aina vähän hullu, sopivalla tavalla. Myös pimeä puoli on osa jokaista johtajaa, mutta milloin ja miten se saattaa saada vallan?

Johtamiseen liittyy paljon kummallisia tilanteita, omituisuuksia ja hulluutta. On taito osata hyödyntää hulluutensa ja tunnistaa hulluus ympärillään. Työpsykologian alan tekniikan tohtori Helena Åhmanin kirja kertoo, mihin kaikkeen johtaja tarvitsee mielen tuntemusta: Mitä hyötyä työssä on rikostutkijan taidoista? Mitä voimme oppia sankareilta? Entä miten hullua on johtaminen tulevaisuudessa?

Hulluuden tunnistaminen voi olla hyödyllisempää kuin arvaatkaan.
Hullut johtajat ja mitä ihmismielestä kannattaa tietää. Tekijä: Helena Åhman. Kirjapaja. 2008. Sivumäärä: 262. Sidottu, kovakantinen, kuntoluokka K3, sisältää joitakin alleviivauksia.