Kirkko muutosten keskellä; Kääriäinen ym. (Ant.)
Kirkko muutosten keskellä; Kääriäinen ym. (Ant.)

Kirkko muutosten keskellä; Kääriäinen ym. (Ant.)

8,00 €
Sisältää alv. 0.00 %

Suomen evankelis-luterilainen kirkko vuosina 2000-2003. Kirjoittajat: Kimmo Kääriäinen, Maarit Hytönen, Kati Niemelä ja Kari Salonen. Kirkon tutkimuskeskuksen julkaisuja 89. 2004.


Kirkon nelivuotiskertomus kuvaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kehitystä vuosina 2000-2003. Kirkon toimintaympäristössä ja kirkossa tapahtui lukuisia muutoksia. Muuttoliike oli vilkkaampaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi uskonnonvapauslaki tuli voimaan. Kirkossa tehtiin lukuisia uudistuksia, kuten jumalanpalvelusuudistus ja kirkollisten toimitusten kirjojen uudistaminen. Teoksen tarkoituksena on tarjota kirkon tilanteen ja kehityssuuntien kuvaus ja analyysi, joiden pohjalta on mahdollista tehdä päätöksiä kirkon tulevaisuudensuunnitelmiksi. Teos palvelee myös käsikirjana sekä tutkimusten lähde- ja vertailuaineistona.


Kirkko muutosten keskellä. Suomen evankelis-luterilainen kirkko vuosina 2000-2003. Kirjoittajat: Kimmo Kääriäinen, Maarit Hytönen, Kati Niemelä ja Kari Salonen. Kirkon tutkimuskeskuksen julkaisuja 89. 2004. Sivumäärä: 360. Sidottu, kovakantinen, paperikannet, kuntoluokka K4.