Luova hallinto ja johtaminen seurakunnassa; Mäkeläinen (Ant.)
Luova hallinto ja johtaminen seurakunnassa; Mäkeläinen (Ant.)

Luova hallinto ja johtaminen seurakunnassa; Mäkeläinen (Ant.)

10,00 €
Sisältää alv. 0.00 %

Tekijä: Heikki Mäkeläinen. Kirjapaja. 1988.


Luovuutta seurakunnan hallintoon ja johtamiseen. Käsitelläänkö hallintoelimissä olennaisia asioita vai onko luottamushenkilön tehtävä vain näennäinen? Käyttääkö työntekijä aikansa tärkeiden vai vain kiireellisten tehtävien parissa? Onko hallinto hallittavissa? Kirja on innostava opas seurakuntien ja järjestöjen työntekijöille ja luottamushenkilöille. Hallinto ei ole raskas taakka, vaan mahdollisuus yhteistyöhön ja seurakunnan tehtävien toteuttamiseen.


Kirjan luvut: Hallinto välttämättömyytenä ja mahdollisuutena, Seurakuntahallinnon perusluonne, Työntekijät ja luottamushenkilöt yhdessä, Hallintoelinten työskentely, Suunnittelu - hallintoa pitkällä aikavälillä, Työalakohtainen suunnittelu, Luovuus hallinnossa ja toiminnassa, Muutoksen toteuttaminen, Työntekijäkokousten työskentely, Aktivoiva johtaminen - palvelujohtaminen, Tehokas johtaminen - hoitava johtaminen, Työyhteisön johtaminen, Ajankäytön ongelmat, Kaikki evankeliumin tähden. - Edelleen ajankohtainen kirja painovuodesta huolimatta!


Luova hallinto ja johtaminen seurakunnassa. Tekijä: Heikki Mäkeläinen. Kirjapaja. 1988. Sivumäärä: 207. Nidottu, pehmeäkantinen, kuntoluokka K3.