Luja ja rohkea; Totro (Ant.)
Luja ja rohkea; Totro (Ant.)

Luja ja rohkea; Totro (Ant.)

Postimaksu sisältyy hintaan.

7,80 €
15,60 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 0.00 %

Johtamisen syväulottuvuuksia. Tekijä: Timo Totro. LK-kirjat. 2001.


Teologian tohtori Timo Totro peilaa johtamisen menetelmiä ja filosofioita Raamatun johtajien toimintatapoihin. Loiko Mooses linjaorganisaation? Toimiko Jetro konsulttina? Voisiko Elisan toimintaa ymmärtää holdingista eli psyykkisestä kannattelusta käsin? 


Kirjassa on mm. seuraavia lukuja: Ihminen yhteisönsä jäsenenä, Kadehdittu johtajuus, Johtajuus ristiriitojen puristuksessa, Työyhteisön suojautumiskeinoja, Johtajuus ja riippuvuus, Johtaja kompostorina, Muutoksen johtaminen, Väistyvä johtaja, Uusi johtaja, Kevyt organisaatio, Luottamus organisaation pääomana, Johtajuuden sisäisiä paineita, Kehittäjän sankaritarina, Rajan merkitys yhteisössä, Julkisen hallinnon puolustus, Mies ja nainen johtajina, Johtajuus kaaoksessa, Innovatiivinen organisaatio, Johtajan kriisi ja sen käsittely, Erilaisuuden johtaminen ja Oppiva organisaatio.


Kirja on tarkoitettu jokaisen johtajan ja esimiehen luettavaksi sekä kaikille johtajuudesta kiinnostuneille.Luja ja rohkea. Johtamisen syväulottuvuuksia. Tekijä: Timo Totro. LK-kirjat. 2001. Sivumäärä: 174. Sidottu, kovakantinen, kuntoluokka K3, sisältää joitakin alleviivauksia.