Kirkosta kiinni!
Kirkosta kiinni!

Kirkosta kiinni!

Tuotetta rajoitettu erä.
4,95 €
9,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 10.00 %

Tekijät: Henna Hauta-aho & Sanna-Maaria Tornivaara. Kirjapaja. 2009.


Monet suomalaiset eivät tunne omakseen kirkkoa ja sen toimintaa eivätkä sen tapaa viestiä. Toiset taas kokevat, ettei kirkon sanomalla ole merkitystä. Kirkosta eronneiden kasvava joukko kertoo korutonta kieltään tästä todellisuudesta. Kirjassa etsitään vastausta siihen, millainen tämän päivän kirkon pitäisi olla, jotta se voisi vastata ajankohtaisiin haasteisiin. Kirja auttaa seurakuntien vastuunkantajia ymmärtämään nykyihmisen uskonnollisuutta ja samalla se kannustaa seurakuntia kehittämään toimintaansa.


Teoksen toimittajat, pastori, teologian maisteri Henna Hauta-aho ja valtiotieteiden maisteri Sanna-Maaria Tornivaara ovat molemmat "Nuori aikuinen kirkon jäsenenä" -projektin projektisihteereitä. Kirjoitustyön tukena heillä on ollut suuri joukko asiantuntijoita. Kirja on samalla kirkkohallituksen ja Kirkkopalvelut ry:n yhteisen "Nuori aikuinen kirkon jäsenenä" -projektin loppuraportti.


Kirkosta kiinni! Tekijät: Henna Hauta-aho & Sanna-Maaria Tornivaara. Kirjapaja. 2009. Sivumäärä: 174. ISBN 978-951-607-964-9.