Kristillinen usko ja kirkko ajassamme; Simojoki (Ant.)
Kristillinen usko ja kirkko ajassamme; Simojoki (Ant.)

Kristillinen usko ja kirkko ajassamme; Simojoki (Ant.)

Postimaksu sisältyy hintaan.

5,70 €
11,40 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 0.00 %

Kristillinen usko ja kirkko ajassamme. Suomen piispojen synodaalikirja. Tekijät: Martti Simojoki, Osmo Alaja, Karl-Erik Forssell, Erkki Kansanaho, Olavi Kares, Aarre Lauha, Eero Lehtinen ja Hannes Leinonen. WSOY. 1967.


Suomen evankelis-luterilaisen kirkon entiset piispat esittävät tässä kirjassa näkökohtia monista kristillistä uskoa ja kirkkoa koskevista kysymyksistä, jotka viime aikoina ovat olleet aikanaan tiukankin keskustelun kohteena. Kirjassa pohditaan mm. kirkon ja valtion suhteita, uskonnonopetusta, nykyhetken maailmankatsomuksellisia ja teologisia virtauksia, Raamatun auktoriteettiasemaa ja kirkkojen yhteyspyrkimyksiä. Artikkelit eivät  esiinny kirkon virallisina kannanottoina, vaan piispat tuovat keskusteluun henkilökohtaisia kokemuksiaan ja mietteitään auttaakseen lukijoita asialliseen ja perusteltuun ajatteluun. Synodaalikirja sopii sekä kirkollisen ammattimiehen että tavallisen seurakuntalaisen käteen. Teos käsittelee myös edelleen ajankohtaisia teemoja.

Kristillinen usko ja kirkko ajassamme. Suomen piispojen synodaalikirja. Tekijät: Martti Simojoki, Osmo Alaja, Karl-Erik Forssell, Erkki Kansanaho, Olavi Kares, Aarre Lauha, Eero Lehtinen ja Hannes Leinonen. WSOY. 1967. Sivumäärä: 172. Nidottu, pehmeäkantinen, kuntoluokka K3.