En minä kuole vaan elän; Luther (Ant.)
En minä kuole vaan elän; Luther (Ant.)

En minä kuole vaan elän; Luther (Ant.)

Postimaksu sisältyy hintaan.

19,80 €
Sisältää alv. 0.00 %

En minä kuole - vaan elän. Antologia. Uskonpuhdistuksen 450-vuotisjuhlavuoden julkaisu. Tekijä: Martti Luther. Koonnut ja toimittanut Ossi Kettunen. Suomentaneet Ahti Hakamies ja Teivas Oksala. Avain-sarja 19. Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys. 1967.


Teos on Lutherin eri aihepiirejä käsittelevien tekstikatkelmien kokoelma. Kirjassa on noin 100 hakusanaa ja se sisältää noin 700 lainausta Lutherin teoksista.


Aakkosjärjestyksessä olevat ensimmäiset hakusanat ovat: Ahdistus, ansio, armo, armolahjat, avaimet/avaintenvalta, avioliitto/avioero, ehtoollinen/ehtoollisvieras, elämä, ennaltamääräys, epäjumala/epäjumalanpalvelus, epätoivo, epäusko, esivalta, evankeliumi, harhaoppi/harhaopettajat, helvetti, himo, hurmahenget, hurskaus, hyväksilukeminen, ihminen, ilmoitus, ilo, itsekkyys, julistus, Jumala, jumalanpalvelus, juutalaiset, järki, kaitselmus ...En minä kuole - vaan elän. Antologia. Uskonpuhdistuksen 450-vuotisjuhlavuoden julkaisu. Tekijä: Martti Luther. Koonnut ja toimittanut Ossi Kettunen. Suomentaneet Ahti Hakamies ja Teivas Oksala. Avain-sarja 19. Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys. 1967. Sivumäärä: 330. Kovakantinen, paperisuojus, sidottu, kuntoluokka K3, muutama alleviivaus.